Forums
Looking for Technical Support? Use the Support menu item above.







We are having some serious issues getting reports to show up properly on a report. We have a dashboard which has multiple reports, and once we run it in the browser and try to print, we are never able to get the page to print right. We have...  read more >>

Posted by Tim Ivanchuk, 17 months ago
2 replies






If there are more than a few months in the chart, the do not scrunch up together, but instead get cut off. Lengthening and/or shortening the chart or window does not change the bars. This is constant after a few series. There are at least s...  read more >>

Posted by Tim Ivanchuk, 13 months ago
0 replies






I am having issues with overlapping with a Stacked Series.Bar. Sometimes this shows up right, but most of they time, all of the bars overlap. This seems to happen more often when you have more data send to the chart. The X-Axis is an Elemen...  read more >>

Posted by Tim Ivanchuk, 13 months ago
0 replies






The folder structure under 'Application and Files' in Logi Studio is not showing properly. Subdirectories have their own parent directory and are named 'ParentFolder.ChildFolder.ChartName', and are showing at the root of the reports folder....  read more >>

Posted by Tim Ivanchuk, 17 months ago
0 replies






Hi, Any one else encountered a secenario where the new Show All option within the chart legend is showing twice?...

Posted by Jon Walters, 22 months ago
1 reply






I am using a stored procedure to get data to fill my reports. The stored procedure calls an RPG program. I have done this many times, but today when I created a new SP, a new report, the parameters for some reason do not match up. I have re...  read more >>

Posted by Tim Ivanchuk, 21 months ago
6 replies






Does anyone know how to add a custom data label to a Series.Bar? For example, if my Y-Axis is 10, but I want it to say 55 but have the bar still sit at the 10 line on the grid, how do I do that? Or if I want the label to say 'Finished'...  read more >>

Posted by Tim Ivanchuk, 22 months ago
1 reply






Good Day, I am currently working  on templates for Logi. I have managed to export the data and create the template but am struggling with graphs ? How do you create a graph in a template ? Do you have to pre create the graph ? Thank...  read more >>

Posted by Malcolm Croucher, 22 months ago
4 replies






hi I have a report with an export to native Excel element which produces a blank spreadsheet even though there is data on the report on screen. I can't see anything which might cause this!  Does anyone have any ideas why this might h...  read more >>

Posted by Sam Campbell, 23 months ago
1 reply






Every once in a while I have an issue where the bar charts are all at the same height even though the data in the background is not all the same. I have not seen this happen when you are in Logi and select the option 'Run in Browser' but I ...  read more >>

Posted by Tim Ivanchuk, 22 months ago
0 replies


 First page   Previous page   of 2   Next page   Last page



Contact

United States
7900 Westpark Drive
Suite A200
McLean
Virginia, 22102
1-888-564-4965
salesteam@logianalytics.com

United Kingdom
Scott House
The Concourse
Waterloo Station
London, SE1 7LY
020 3103 0306
emea_sales@logianalytics.com

Ireland
20 Harcourt Street
Suite 10
Dublin
D02 H364
3531 400 7506


© Copyright 2020 Logi Analytics, Inc. All Rights Reserved           |          Contact DevNet          |          Site FAQs          |          Terms of Use          |          LogiAnalytics.com